За нас

Ние сме филолози по душа и образование,  отдадени на хуманитарните науки, изучаването и преподаването на чужди езици и на културите, които са ги формирали и които те на свой ред формират.

НАДГРАЖДАМЕ върху най-ефективните и международно утвърдени учебни системи със специално подбрани за вашите нужди материали, както и с много ентусиазъм и креативност!  Предразполагаме ви да общувате, защото вярваме, че желанието за КОМУНИКАЦИЯ е най-добрата мотивация за усвояване на всеки чужд език. Целта ни е да разгърнете потенциалa и с лекота да постигате желаните резултати. Ние ви придружаваме в процеса не като ви караме да наизустявате граматически правила, а като се опитаме да събудим любопитството ви към вътрешната логика и красота на езика.

ДА УЧИШ нов език е като самият живот – динамичен и цветен процес, в който колкото повече даваш, толкова повече получаваш; всяко правило си има изключение (а някои – много); мотивацията  и търпението са ключови за успеха, а изненадите нямат край. За нас е истинско удоволствие да бъдем заедно в това приключение!