Monthly Archives: September 2014

Скъпи сегашни и бъдещи, отявлени  или колебаещи се франкофони, тази есен започва втори сезон на лингвистичното преживяване, скромно назовано  “френски с  Митко“!

За нас е радост, че отново можем да ви предложим курс с нашия прекрасен френски преподавател, който през следващите два месеца ще сподели огромния си запас от знания и ерудиция  с малко по-напредналите във френския език – тези, които са учили, но позабравили, които вече са направили първата крачка и са нетърпеливи за още.

Конкретикатa….

Курсът ниво А2 (европейската езикова рамка), ще се провежда вторник и четвъртък от 18:30 ч., 4 часа седмично. Обща продължителност 10 седмици или 40 академични часа. Цена 280 лв. За информация и записвания, моля пишете ни или ни се обадете! 

Прохладното лято вече си отива и е време да помислим какво ново и хубаво може да ни донесе есента. Падащи златни листа, ефирно синьо небе, чаша вино вечер и френски глаголи в школата в новата група по френски за начинаещи.

Конкретиката: Continue reading

        “Вашият език звучи като музика, мелодия някаква” – това чувам всеки път, когато се случи да работя или да имам контакт с чужденци. Без значение от каква националност са, всички до един са запленени от мелодиката на българския език. Някои дотолкова, че им става призвание за цял живот, и то призвание в което постигат гигантски успехи и стават световно признати експерти. Без преувеличение!… Continue reading