Вечерен курс по френски за начинаещи от 01.07.14 г.

Скъпи приятели, ето че лятото неусетно е тук… Не че не го чакаме отдавна, то още нищо не е направило, за да ни помогне да го усетим. Ние обаче не се предаваме и  с всички сили поддържаме лятната тема, за да може когато слънцето ненадейно изгрее, когато се наложи да изхлузим набързо ботуши и якета, и да скочим директно в сандали и бански, да сме подготвени и да не губим ценно време в адаптация…

frenski2

За да компенсираме някак нетипичните климатични условия, бетствията и гръмотевиците,   това лято в школата акцентираме на топлите, слънчеви езици. Португалският (с бразилски акцент), вече е факт, сутрин се будим с Деси, френски и кифличка с кафе, а сега ви предлагаме летни вечери, посветени на френския език и култура!

 

Ето детайлите за вечерния курс по френски за начинаещи:

Курсът стартира на 01. 07. 14 г. , провежда се вторник и четвъртък от 19:00 до 20:30ч. или 4 академични часа седмично . Продължителност 3 месеца, или 48 академични часа. Цена 240 лв.

Курсът е структуриран по системата Алтер его, с много добавена стойност от нашия прекрасен преподавател – Митко. Отговаря на ниво А1.1.

За повече подробности, моля обадете се на 0888 537 503. За записвания, моля пишете ни тук.