БЪЛГАРСКИ ЕЗИК за чужденци

        “Вашият език звучи като музика, мелодия някаква” – това чувам всеки път, когато се случи да работя или да имам контакт с чужденци. Без значение от каква националност са, всички до един са запленени от мелодиката на българския език. Някои дотолкова, че им става призвание за цял живот, и то призвание в което постигат гигантски успехи и стават световно признати експерти. Без преувеличение!…

        Малко е нужно, за да обикнеш нашия език – толкова много побира и толкова много казва с толкова малко. Понякога само с едно “тцъ!”. Само че, за да стигнеш до такъв висш пилотаж трябва много учене и разбиране за нашия бит, история и култура! Ако искате да се гмурнете в дълбокото на нашия език, да научите защо въртим глави обратно на целия свят, когато кимаме, да узнаете тънкостите на изразяването на българина, ако работите и ви е необходимо  бързо да схванете сложностите и скритите капани на нашата граматика, то нашите курсове по български език за чужденци са предназначени специално за вас! Те, както и всичко в нашата школа, са направени по вашата мярка, с индивидуален план за всеки ученик, с много добавена стойност като учебни материали, запознаване с важни за нашата култура и съвременност места, с реално докосване до конкретни ключови забележителности и паметници на българщината.

           Всичко това ще се случва в класната стая, както и на определени “извънкласни” занимания, които ще се определят според интересите и нивото на курсистите. Заповядайте, ние ви очакваме!

За повече информация за курсовете по български език за чужденци,

моля пишете ни или ни се обадете!